T 013-5331985 | E info@css-schoonmaak.nl

ACTIE: UW TOILETTEN KOSTENLOOS VOORZIEN VAN HYGIËNE APPARATUUR?

  • Handdoekautomaten
  • Zeepdispensers
  • En meer!

Neem CONTACT met ons op.

Cradle to cradle

Duurzaam ondernemen, waar denkt u dan aan? Een goede manier van duurzaam ondernemen is Cradle to Cradle. Cradle to Cradle wil zeggen dat de grondstoffen die u gebruikt volledig hergebruikt kunnen worden, daarbij gaat de waarde niet verloren.

Aanbestedingen opstellen een routine?

Het opstellen van aanbestedingen voor schoonmaakdiensten lijkt een routine te worden. Kunt u als opdrachtgever vertrouwen op "het oude vertrouwde"? In de blog van deze week leest u hier alles over.

ACTIE: Kostenloos hygiëne apparatuur!

In de laatste 3 maanden van 2015 bieden wij u de mogelijkheid om de eerste indruk bij uw gasten nog beter te maken, door het kostenloos afnemen van onze dispensers voor uw toiletten. Lees in dit artikel hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Digitale revolutie schoonmaakbranche

Binnen de schoonmaakbranche is de interesse voor robotisering erg hoog, net als de digitale toepassing. Schoonmaak staat eigenlijk aan het begin van de digitale revolutie.Paul Harleman (VSR en Vileda Professional) vertelde dat er reeds in 2011 onderzoek is gedaan naar robots in de schoonmaakbranche.

Dropvlekken verwijderen?

Heeft u wel eens last van dropvlekken in uw kleding of op andere stoffen? Of zitten er regelmatig dropvlekken op de kleding van uw kinderen, die dol zijn op drop? Vlekken veroorzaakt door drop wilt u uiteraard verwijderen. Maar hoe pakt u dat aan als u nog nooit dropvlekken heeft verwijderd? Lees het hier!

Saus vlekken verwijderen?

Ketchup, tomatensaus of spaghettisaus vlekken, het is erg vervelend wanneer u na het eten deze hardnekkige vlekken in uw kleding heeft. Weet u hoe dat u deze vlekken kunt verwijderen? Wij leggen het u graag uit in dit artikel.