T 013-5331985 | E info@css-schoonmaak.nl

People

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook verantwoord omgaan met de mensen die voor CSS werken. Binnen CSS is dit zichtbaar op vele vlakken, zoals betrokkenheid bij de gezondheid van mensen. Niet alleen door een effectief ziekteverzuimbeleid, maar ook door écht luisteren en oplossingen zoeken. Hierdoor hebben wij een zéér laag ziekteverzuim, waar onze mensen en ons bedrijf van profiteren.

Planet

Een verantwoord schoonmaakbedrijf is zich bewust van het feit dat de schoonmaakbranche een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het milieu. CSS is zo’n schoonmaakbedrijf en neemt daarin haar verantwoordelijkheid door gebruik te maken van de microvezel-techniek. Deze techniek dringt het ge- en verbruik van schoonmaakmiddelen terug. Maar we kunnen hierin nog meer voorbeelden noemen:

Onze chemie bestaat uit hoogconcentraten met een doseersysteem om afval en CO2 uitstoot te minimaliseren. Daarnaast selecteren wij alleen fabrikanten en leveranciers die zich zelf de strengste norm opleggen betreft Duurzaamheid. Dus minimaal ISO14001 en metingen op CO2 footprint. 

Wij zetten in bij de distributie van onze goederen om een zo laag mogelijke CO2 uitstoot per levering te halen. Afgelopen jaar was dit 3.19kg per levering.

 

Profit

CSS is een zelfstandige onderneming. Wij zijn niet afhankelijk van externe financiers of van een groot moederbedrijf. Onze strategie is gericht op continuïteit van de onderneming. Er wordt op consistente wijze leiding gegeven, waarbij stabiel ondernemen een van de peilers is. Profit bestaat voor ons niet alleen uit financieel rendement, maar zoals u kunt lezen bij de andere P’s, vinden wij het belangrijk om ook daar winst te boeken. Een deel van ons rendement geven wij rechtstreeks terug aan onze Planet door de organisatie ‘respect the Mountains’ te ondersteunen, zodat ook de generaties na ons kunnen blijven genieten.

overige

 

Schrijf je in voor onze NIEUWSBRIEF