T 013-5331985 | E info@css-schoonmaak.nl

Geschiedenis

De geschiedenis van ons bedrijf begint in 1954 wanneer Frans Coppejans (sr) zijn schoonmaakbedrijf in Tilburg begint. De opbouw na de 2e wereld oorlog is nog in volle gang, met de bouw van hoogbouw door o.a. TBV en samenwerking. Daar begint Frans Coppejans (sr) en later zijn zoon dhr. Frans Coppejans (jr) met schoonmaken van trappenhallen en wassen van ramen. Een van de eerste klanten is het oude postkantoor in Tilburg op de spoorlaan als ook de NS werkplaatsen. (de huidige koepelhal). Dhr. Frans Coppejans (jr) breidt dit bedrijf verder uit in de jaren ’70 en ’80 waarna het bedrijf opgaat in grote Nederlandse aanbieder. CSS in zijn huidige vorm ziet het levenslicht in 1992 wanneer Dhr. Frans Coppejans (jr) samen met zijn zonen een nieuwe schoonmaakonderneming opzet, een van deze zonen Rogier Coppejans is de huidige eigenaar. CSS heeft nog steeds klanten uit deze begin tijd waaronder het bekende reclame bureau “ Scheepens” Wanneer je klanten al 20 jaar aan je kunt binden moet je wel ‘iets” goed doen. CSS is in 2015 een modern schoonmaakbedrijf wat ouderwetse service verleent.

Over CSS Schoonmaakdiensten

CSS Schoonmaakdiensten is een dynamisch en veelzijdig  schoonmaakbedrijf, met het hoofdkantoor in het prachtige Oisterwijk. Vanuit dit kantoor bedienen wij onze klanten uit bedrijfsleven en industrie in geheel zuidelijk Nederland met een compleet pakket aan schoonmaak- en facilitaire diensten. 

Luisteren! En meedenken, dus niet altijd klakkeloos invulling geven aan de eerste vraag van de klant, maar kijken waar de schoen wringt en daar een oplossing voor bieden. Zo komen we samen tot een schoonmaakplan waar zowel de klant als de CSS-medewerker zich happy bij voelt. Met dit schoonmaakplan – in combinatie met ruim 50 jaar ervaring – komen we dan samen tot een overeenkomst die niets overslaat, maar ook geen overbodig werk toestaat. Kortom; de oplossing waarmee wij de verwachting van onze klanten proberen te overtreffen, dat is de CSS manier van werken.


Tevreden Over Css

Als ik de vraag krijg of ik tevreden ben over mijn huidige schoonmaakleverancier kan ik dit met “ja” beantwoorden. Bij CSS is alles in balans, de prijs, de kwaliteit maar zeker ook het persoonlijk contact met Rogier. Door de intensieve contacten die hij onderhoud kan er op elk moment worden ingespeeld op actuele zaken. Waardoor irritaties worden voorkomen.

Ron Wijnings

Manager Operations Ancofer Waldram Steelplates

Schoonmaak perfect georganiseerd

Sinds we gebruik maken van de diensten van CSS is de schoonmaak perfect georganiseerd. Naast kundig ook zeer gemotiveerd personeel welke wekelijks ons pand onderhoud. We hebben nu geen omkijken meer naar de reiniging van vloeren, ramen e.d..

Rogier P. Bakx

Manager De Drie Heeren Oisterwijk

Schrijf je in voor onze NIEUWSBRIEF